NYITVATARTÁS

H - P 8:00 - 17:00

IRODA

2092 Budakeszi Széchenyi u. 100.

Felújítás

Van egy projektje számunkra?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk elképzeléseiről.

Kapcsolat
City Side Property Kft.

Építési megoldások teljeskörűen!

Van egy projektje számunkra? Egyeztessünk egy találkozót, hogy személyesen is megoszthassa jövőbeni ingatlanával kapcsolatos elképzeléseit és a beszélgetés alapján felvázoljuk az általunk kínált lehetőségeket.

Árajánlat kérés
Author

Kivitelezés

Akár ingatlan építésről, akár ingatlan felújításról legyen szó, a tervezés és kivitelezés összetett feladat. Célunk, hogy olyan komplex szolgáltatás csomagot kínáljunk ügyfeleinknek, mellyel nem csupán tehermentesíthetjük, hanem szakmai jótanácsokkal is segíthetjük ingatlancéljaik megvalósításában.

Felújítások

Legyen szó belső felújításról, átalakításról, épületgépészeti feladatokról vagy az épület külső felújításáról, szakmai csapatunk örömmel áll rendelkezésre. Nem csupán a munkálatokban, hanem már a tervezési fázisban számíthat támogatásunkra, hiszen egy felújítás is a tervezéssel kezdődik. Mi megrendeljük a szükséges alapanyagokat, összehangoljuk az egyes részfeladatokat, azaz zökkenőmentessé tesszük a felújítását.

Generál kivitelezés

Lakó- és nem lakóház építése egy kézben. Elképzelését mi a tervezéstől, az engedélyeztetésen keresztül az anyagbeszerzésen és kivitelezésen át elvégezzük egészen a kulcs átadásáig. Minden munkafolyamatot saját állományú szakembereink végeznek, saját eszközeinkkel, így garantáljuk ügyfeleink számára a magas minőséget és a pontos határidő betartását.

Szerkezetépítés

Vállaljuk épületek rész- és komplett szerkezetépítését. Az épületek vázának minőségi kivitelezése alap a hosszú élettartam biztosítására. Legyen szó tereprendezésről, földmérésről, alapozásról, zsaluzásról, falazásról és tetőépítéséről professzionális csapatunk a terveknek és igényeknek megfelelően végzi el az ingatlan szerkezetépítését.