NYITVATARTÁS

H - P 8:00 - 17:00

IRODA

2092 Budakeszi Széchenyi u. 100.

Rólunk

Van egy projektje számunkra?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk elképzeléseiről.

Kapcsolat
Author
City Side Property Kft.

Építési megoldások teljeskörűen!

Van egy projektje számunkra? Egyeztessünk egy találkozót, hogy személyesen is megoszthassa jövőbeni ingatlanával kapcsolatos elképzeléseit és a beszélgetés alapján felvázoljuk az általunk kínált lehetőségeket.

Árajánlat kérés

Megbízható partner a kulcsrakész ház építésében, teljeskörű minőségi generálkivitelezésében.

Cégünk saját tapasztalatokra építve alakult, azzal a céllal, hogy Budakeszin és környékén magas minőségű, modern stílusú lakó- és nem lakó épületeket fejlesszen. Ügyfeleink számára a pénzügyi stabilitásunk, a saját állományú, 45 fős csapatunk és a folyamatosan megújuló eszközállományunk a garancia a határidő és a minőség biztosítására.

Buda dél-nyugati részén és közvetlen agglomerációjában számos megvalósult és folyamatban lévő ingatlanfejlesztési projektjeink megtalálhatóak, ezzel is igazolva azt, hogy a mai változó és hektikus piaci környezetben is igyekszünk projekt vállalásainkat a lehető legmegbízhatóbban teljesíteni.

Nálunk kiemelten fontos, hogy a stabilitás mellett értéket adjunk ügyfeleink számára. Ez nem csak az általunk megépített ingatlanok színvonalában, hanem már a szerződéskötéstől a kivitelezésen át a szakmai és gyakorlati tapasztalataink megosztásában is megmutatkozik.

Mi megbízható partnerei leszünk a teljeskörű minőségi kivitelezésben, egy kézben tartva építkezését, vagy felújítását kompromisszumok nélkül.

Miért minket válasszon?

Minden ingatlan projektünket emberi oldalról közelítünk meg. Ismerve saját emberi erőforrás kapacitásunkat, csak olyan generálkivitelezést vállalunk el, melyet exkluzív minőségben elvégezve, belátható időn belül adhatunk át leendő használójuk részére.

Jelenleg az alábbi településeken vállalunk munkát:

  • Budapest II. kerület
  • Budapest XI. kerület
  • Budapest XII. kerület
  • Budakeszi
  • Telki
  • Páty
  • Budajenő
  • Budaörs
Házépítés